Fiscale dienstverlening

U hebt uw (internationale) werk en uw privé leven. Wij zorgen ondertussen voor uw fiscale zaken, zowel in Nederland als in het buitenland. Volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En altijd op maat gemaakt voor u. Triple E Tax, AAA kwaliteit in fiscale dienstverlening.

aan executives, expatriates en employees
met een internationale fiscale situatie

Lees meer

Als adviseur van vele internationale CEO’s, CFO’s en andere board members en executive managers, hebben wij ruime ervaring opgedaan met de fiscale en sociale zekerheidsvraagstukken waar u tegen aan loopt. Wij weten hoe u geholpen wilt worden.

Executives

Wij zijn uw betrouwbare adviseur
en nemen uw fiscale zaken uit handen.

lees meer

Wij nemen uw financiële en fiscale zaken tijdens uw uitzending
graag uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw
werk of uw project in het buitenland.

Expatriates

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met de
begeleiding van werknemers die uitgezonden
worden naar het buitenland.

lees meer

Als werkgever is het zaak de verloning van internationale werknemers op de juiste wijze te regelen. Een onjuiste berekening van het belaste loon of een te lage inhouding en afdracht van loonbelasting (in binnen- en buitenland) brengen financiële risico's met zich mee. Wij leiden zowel werkgevers als werknemers op efficiënte wijze door dit terrein vol fiscale voetangels en klemmen.

Employees

Op juiste wijze regelen van verloning
van internationale werknemers.

lees meer

Geen naheffingsaanslagen auto van de zaak met “sjoemel-diesel”

Het gesjoemel door automerken met CO2-uitstootcijfers heeft voor grote ophef gezorgd. Ook veel bezitters van een auto van de zaak maken zich zorgen of zij moeten opdraaien voor een hogere belastingaanslag als hun auto nu in een hogere belaste categorie blijkt te vallen.

 

In een vraaggesprek met RTL-Z heeft minister van financiën Jeroen Dijsselbloem echter laten weten dat daar geen sprake van zal zijn. “Bedrogen burgers hoeven niet terug te betalen aan de fiscus”, aldus Dijsselbloem. “De burger gaat geen naheffing krijgen.” (RTL-Z, 29-09-2015)

 

De goedkeuring zal nog wel worden vastgelegd in een goedkeurend besluit. Tot die tijd kunt u als leaserijder er op vertrouwen dat de belastingdienst zich aan de uitspraken van de minister zal houden.

webdesign: Juiste Vorm