Fiscale dienstverlening

U hebt uw (internationale) werk en uw privé leven. Wij zorgen ondertussen voor uw fiscale zaken, zowel in Nederland als in het buitenland. Volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En altijd op maat gemaakt voor u. Triple E Tax, AAA kwaliteit in fiscale dienstverlening.

aan executives, expatriates en employees
met een internationale fiscale situatie

Lees meer

Als adviseur van vele internationale CEO’s, CFO’s en andere board members en executive managers, hebben wij ruime ervaring opgedaan met de fiscale en sociale zekerheidsvraagstukken waar u tegen aan loopt. Wij weten hoe u geholpen wilt worden.

Executives

Wij zijn uw betrouwbare adviseur
en nemen uw fiscale zaken uit handen.

lees meer

Wij nemen uw financiële en fiscale zaken tijdens uw uitzending
graag uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw
werk of uw project in het buitenland.

Expatriates

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met de
begeleiding van werknemers die uitgezonden
worden naar het buitenland.

lees meer

Als werkgever is het zaak de verloning van internationale werknemers op de juiste wijze te regelen. Een onjuiste berekening van het belaste loon of een te lage inhouding en afdracht van loonbelasting (in binnen- en buitenland) brengen financiële risico's met zich mee. Wij leiden zowel werkgevers als werknemers op efficiënte wijze door dit terrein vol fiscale voetangels en klemmen.

Employees

Op juiste wijze regelen van verloning
van internationale werknemers.

lees meer

Executives

Als executive manager hebt u meer met fiscaliteit te maken dan u vaak lief is. U hebt een internationale functie, veel verantwoordelijkheden en wilt uw eigen financiële en fiscale zaken goed geregeld hebben, zonder kopzorg, zonder risico’s en tegelijkertijd zodanig dat het u niet meer aan belasting kost dan nodig is. Triple E Tax neemt u uw fiscale zaken uit handen, zodat u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

 

 

 

 

Expatriates

U gaat als expatriate werken in het buitenland, uitgezonden door uw werkgever. Een uitzending als expatriate brengt veel met zich mee, ook financieel, fiscaal en op het vlak van sociale zekerheid. Wij nemen deze zaken tijdens uw uitzending u graag uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw werk of uw project in het buitenland.

 

 

 

Employees

Als werkgever is het zaak de verloning van internationale werknemers op de juiste wijze te regelen. Het moet niet zo zijn dat in het ene land teveel en in het andere land te weinig belasting wordt berekend en ingehouden. Vooral een te lage inhouding en afdracht van belasting brengt fiscale risico’s met zich mee. Wij leiden zowel werknemers als werkgevers graag op een efficiënte wijze door dit terrein vol voetangels en klemmen.

Nieuws

01 okt. Geen naheffingsaanslagen auto van de zaak met “sjoemel-diesel”

Het gesjoemel door automerken met CO2-uitstootcijfers heeft voor grote ophef gezorgd. Ook veel bezitters van een auto van de zaak maken zich zorgen of zij moeten opdraaien voor een hogere belastingaanslag als hun auto nu in een hogere belaste categorie blijkt te vallen.   In een vraaggesprek met RTL-Z heeft minister van financiën Jeroen Dijsselbloem […]

17 sep. Belastingplan 2016: wat wijzigt er voor u?

Zoals u intussen uit allerlei media hebt vernomen, heeft de minister van financiën het belastingplan over 2016 gepresenteerd. Het belangrijkste nieuws is uiteraard dat wordt beloofd dat grote groepen in de samenleving er door belastingverlagingen financieel op vooruit gaan. In het komend jaar zult u dit met name merken aan wijzigingen in de tarieven inkomstenbelasting […]

webdesign: Juiste Vorm