Contact

Hebt u vragen naar aanleiding van deze website, wilt u meer informatie over onze diensten, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een vrijblijvende prijsopgaaf, wij komen graag met u in contact.

U kan ook ons contactformulier invullen, zodra wij deze ontvangen hebben nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze contactgegevens zijn als volgt:

 

Contactgegevens:

Jufferstraat 364
3011 XM Rotterdam

T: 06-55853088

E-mail: jacostam@triple-e-tax.nl

 

 

 

Route en parkeren:

Vanaf de snelwegen

U bereikt ons kantoor eenvoudig via de A16, afrit 25. Volg S107 (Maasboulevard) richting Centrum. De S107 gaat over in S100 (Boompjes). Na het passeren van het grote witte kantoorgebouw aan uw rechterhand gaat u ter hoogte van het glazen gebouw De Maas bij de verkeerslichten rechtsaf (Rederijstraat).

 

Om te parkeren gaat u voor de brug links (Terwenakker). Na ongeveer 100 meter bereikt u de ingang van parkeergarage Boompjes. In deze gemeentelijke parkeergarage parkeert u uw auto voordeliger dan op straat.

 

Bij het verlaten van de parkeergarage loopt u in de richting van het glazen kantoorgebouw De Maas. Steek de brug aan uw linkerhand over en ga dan meteen rechtsaf (Scheepmakerskade). De eerstvolgende straat aan uw linkerhand is de Jufferstraat.

 

Ons kantoor bevindt zich in gebouw Twentyseven (ook wel: Scheepmakerstoren). U kunt zonder aanbellen de eerste hal inlopen. Meldt u zich daarna aan bij het paneel rechts van u met ons huisnummer 364. Wij ontvangen u graag op de 13e etage.

 

Vanaf de Erasmusbrug, komend vanuit zuidelijke richting:

Aan het einde van de brug gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. Meteen na het oversteken van de volgende (kleine) brug gaat u de eerste straat linksaf (Terwenakker, achter de drie witte torens langs). U vindt na ongeveer 250 meter de ingang van parkeergarage Boompjes aan uw linkerhand.

 

Zie verder hierboven.

 

Wij verwelkomen u graag!

 

webdesign: Juiste Vorm