Fiscale dienstverlening

U hebt uw (internationale) werk en uw privé leven. Wij zorgen ondertussen voor uw fiscale zaken, zowel in Nederland als in het buitenland. Volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En altijd op maat gemaakt voor u. Triple E Tax, AAA kwaliteit in fiscale dienstverlening.

aan executives, expatriates en employees
met een internationale fiscale situatie

Lees meer

Als adviseur van vele internationale CEO’s, CFO’s en andere board members en executive managers, hebben wij ruime ervaring opgedaan met de fiscale en sociale zekerheidsvraagstukken waar u tegen aan loopt. Wij weten hoe u geholpen wilt worden.

Executives

Wij zijn uw betrouwbare adviseur
en nemen uw fiscale zaken uit handen.

lees meer

Wij nemen uw financiële en fiscale zaken tijdens uw uitzending
graag uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw
werk of uw project in het buitenland.

Expatriates

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met de
begeleiding van werknemers die uitgezonden
worden naar het buitenland.

lees meer

Als werkgever is het zaak de verloning van internationale werknemers op de juiste wijze te regelen. Een onjuiste berekening van het belaste loon of een te lage inhouding en afdracht van loonbelasting (in binnen- en buitenland) brengen financiële risico's met zich mee. Wij leiden zowel werkgevers als werknemers op efficiënte wijze door dit terrein vol fiscale voetangels en klemmen.

Employees

Op juiste wijze regelen van verloning
van internationale werknemers.

lees meer

Belastingplan 2016: wat wijzigt er voor u?

Zoals u intussen uit allerlei media hebt vernomen, heeft de minister van financiƫn het belastingplan over 2016 gepresenteerd. Het belangrijkste nieuws is uiteraard dat wordt beloofd dat grote groepen in de samenleving er door belastingverlagingen financieel op vooruit gaan. In het komend jaar zult u dit met name merken aan wijzigingen in de tarieven inkomstenbelasting en in de berekening van de heffingskortingen. Belangrijker zijn een aantal maatregelen die pas per 1 januari 2017 ingaan, zoals een nieuwe berekeningsmethode van belastingheffing over uw box III vermogen. Wij hebben voor u de belangrijkste wijzigingen samengevat in bijgaand document. De komende tijd wordt het belastingplan politiek behandeld en bediscussieerd. Ongetwijfeld zal er nog het een en ander wijzigen. Wij houden u daarvan op de hoogte via deze website.

webdesign: Juiste Vorm