Over mij

 

Triple E Tax is de onderneming van Jaco Stam.

 

Triple E Tax biedt fiscale dienstverlening aan drie doelgroepen:

 

  • Executives: (top)managers in het internationale bedrijfsleven;
  • Expatriates: werknemers, Nederland inkomend of uitgaand op basis van uitzending door hun werkgever;
  • Employees: werknemers en hun werkgevers, om hen door het terrein van internationale loonbelasting en sociale zekerheid te loodsen.

 

In de ruim 20 jaar waarin ik heb gewerkt bij een van de Big Four belastingadvieskantoren (Deloitte), heb ik  veel fiscale facetten van internationale arbeid over mijn bureau zien langs komen. Ook op het gebied van internationale sociale zekerheid weet ik mijn weg uitstekend te vinden.

 

In mijn jaren als partner bij Deloitte stuurde ik diverse teams aan op het gebied van fiscale advisering en compliance rond internationale arbeid en sociale zekerheid. Met mijn teams adviseerde en assisteerde ik veel internationale cliënten, zowel multinationals als kleinere internationale bedrijven.

 

Ondertussen adviseerde ik zelf met name top-managers en hun werkgevers over hun (vaak internationale en complexe) fiscale situatie. Daarbij koos ik voor een aanpak waarbij persoonlijke aandacht, in de huid kruipen van mijn cliënt om zijn of haar situatie goed te doorgronden, en snelle follow up met steeds voldoende toelichting over mijn handelen, centraal stonden.

 

Ook met Triple E Tax sta ik voor deze wijze van aanpak, of ik nu fiscale zaken van de (top)manager in goede banen leidt,  de expatriate een fiscaal soepele uitzending biedt, of  werkgevers adviseer over internationale loonbelasting.

 

U als client mag van mij hoogstaande fiscale kwaliteit en topservice verwachten. Ik maak graag kennis met u!

 

Triple E Tax, triple A kwaliteit in fiscale dienstverlening aan executives, expatriates en employees.

 

 

 

webdesign: Juiste Vorm