Fiscale dienstverlening

U hebt uw (internationale) werk en uw privé leven. Wij zorgen ondertussen voor uw fiscale zaken, zowel in Nederland als in het buitenland. Volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En altijd op maat gemaakt voor u. Triple E Tax, AAA kwaliteit in fiscale dienstverlening.

aan executives, expatriates en employees
met een internationale fiscale situatie

Lees meer

Als adviseur van vele internationale CEO’s, CFO’s en andere board members en executive managers, hebben wij ruime ervaring opgedaan met de fiscale en sociale zekerheidsvraagstukken waar u tegen aan loopt. Wij weten hoe u geholpen wilt worden.

Executives

Wij zijn uw betrouwbare adviseur
en nemen uw fiscale zaken uit handen.

lees meer

Wij nemen uw financiële en fiscale zaken tijdens uw uitzending
graag uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw
werk of uw project in het buitenland.

Expatriates

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met de
begeleiding van werknemers die uitgezonden
worden naar het buitenland.

lees meer

Als werkgever is het zaak de verloning van internationale werknemers op de juiste wijze te regelen. Een onjuiste berekening van het belaste loon of een te lage inhouding en afdracht van loonbelasting (in binnen- en buitenland) brengen financiële risico's met zich mee. Wij leiden zowel werkgevers als werknemers op efficiënte wijze door dit terrein vol fiscale voetangels en klemmen.

Employees

Op juiste wijze regelen van verloning
van internationale werknemers.

lees meer

Executives

Wij zijn uw betrouwbare adviseur en nemen uw fiscale zaken uit handen.

Expatriates

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met de begeleiding van werknemers die uitgezonden worden naar het buitenland.

Employees

Op juiste wijze regelen van verloning van internationale werknemers.

Welkom bij Triple E Tax

Triple E Tax is een adviesbureau, gericht op fiscale dienstverlening aan executives met een internationale fiscale situatie.

 

Ons doel is u als executive, bestuurder, directeur, manager of zelfstandig professional met een grensoverschrijdende of internationale werk- en/of woonsituatie uw fiscale en sociale zekerheidszorgen volledig uit handen te nemen, zowel in Nederland als in het buitenland, zodat u zich kunt concentreren op uw werk en uw privéleven.

 

Ook als u als expatriate bent uitgezonden door het bedrijf waar u werkt, helpen wij u graag met het fiscaal optimaal en correct regelen van uw internationale fiscale en sociale zekerheidssituatie. Daarbij betrekken wij ook de gevolgen voor u als werknemer.

 

Onze dienstverlening kenmerkt zich door onmiddellijke en persoonlijke aandacht, fiscale topkwaliteit, regelmatige updates over hoe wij vorderen in onze dienstverlening aan u en duidelijke uitleg over wat wij doen en waarom dat volgens ons voor u het beste is.

 

Uw persoonlijke adviseur bij Triple E Tax beschikt over meer dan twintig jaar (internationale) fiscale ervaring. Als adviseur en partner bij een Big Four kantoor heeft hij vele topmanagers van grote en kleinere internationale bedrijven jarenlang persoonlijk fiscaal ondersteund.

 

Triple E Tax, persoonlijke aandacht, triple A kwaliteit, internationale fiscale dienstverlening.

 

Wij ontvangen u graag in ons kantoor aan de Jufferstraat 364, 3011 XM Rotterdam, waar wij u behalve van het fenomenale uitzicht en een goede kop koffie, graag laten genieten van een goed gesprek over uw fiscale vraagstuk.

Nieuws

01 okt. Geen naheffingsaanslagen auto van de zaak met “sjoemel-diesel”

Het gesjoemel door automerken met CO2-uitstootcijfers heeft voor grote ophef gezorgd. Ook veel bezitters van een auto van de zaak maken zich zorgen of zij moeten opdraaien voor een hogere belastingaanslag als hun auto nu in een hogere belaste categorie blijkt te vallen.   In een vraaggesprek met RTL-Z heeft minister van financiën Jeroen Dijsselbloem […]

17 sep. Belastingplan 2016: wat wijzigt er voor u?

Zoals u intussen uit allerlei media hebt vernomen, heeft de minister van financiën het belastingplan over 2016 gepresenteerd. Het belangrijkste nieuws is uiteraard dat wordt beloofd dat grote groepen in de samenleving er door belastingverlagingen financieel op vooruit gaan. In het komend jaar zult u dit met name merken aan wijzigingen in de tarieven inkomstenbelasting […]

webdesign: Juiste Vorm