Home


Welkom bij Triple E Tax

Triple E Tax is een adviesbureau, gericht op fiscale dienstverlening aan executives met een internationale fiscale situatie.

 

Ons doel is u als executive, bestuurder, directeur, manager of zelfstandig professional met een grensoverschrijdende of internationale werk- en/of woonsituatie uw fiscale en sociale zekerheidszorgen volledig uit handen te nemen, zowel in Nederland als in het buitenland, zodat u zich kunt concentreren op uw werk en uw privéleven.

 

Ook als u als expatriate bent uitgezonden door het bedrijf waar u werkt, helpen wij u graag met het fiscaal optimaal en correct regelen van uw internationale fiscale en sociale zekerheidssituatie. Daarbij betrekken wij ook de gevolgen voor u als werknemer.

 

Onze dienstverlening kenmerkt zich door onmiddellijke en persoonlijke aandacht, fiscale topkwaliteit, regelmatige updates over hoe wij vorderen in onze dienstverlening aan u en duidelijke uitleg over wat wij doen en waarom dat volgens ons voor u het beste is.

 

Uw persoonlijke adviseur bij Triple E Tax beschikt over meer dan twintig jaar (internationale) fiscale ervaring. Als adviseur en partner bij een Big Four kantoor heeft hij vele topmanagers van grote en kleinere internationale bedrijven jarenlang persoonlijk fiscaal ondersteund.

 

Triple E Tax, persoonlijke aandacht, triple A kwaliteit, internationale fiscale dienstverlening.

 

Wij ontvangen u graag in ons kantoor aan de Jufferstraat 364, 3011 XM Rotterdam, waar wij u behalve van het fenomenale uitzicht en een goede kop koffie, graag laten genieten van een goed gesprek over uw fiscale vraagstuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *